Monday, May 9, 2011

Jordan

For people who always think Jordan is a desert (I bet there are many of them), today in this early morning, gambar gambar di Jordan before spring akan diwarwarkan. Saya tak macam perempuan bubuh bubuh gambar bunga ni, tak jantan orang kata. Scenery rumput awan langit matahari saya sukalah.
















Gambar :

1) Chalok sedang berdiri di atas terowong tinggalan Rom sambil membuat gaya comel. Menghijau belakang tu.
2) Ayah keluarga ini membawa kesemua anak dia jalan jalan di Umm Qays sambil emak dia menangkap gambar. harmonius gila rasa. teringat time lepak dekat Padang Polo dengan family dulu :')
3) Rome's ruins. siap ada tempat jalan jalan lagi. yang hitam hitam tu geng pakai abaya. bukan Hantu Kak Limah
4) Rocks.

*Ihsan dari D90. :)

Jadi, Jordan ada kehijauan jugak sebenarnya. siap ada tempat paintball around hills lagi dekat Amman. but then, tak boleh lawan Malaysia punya greenery. terlampau awesome.

Less then a month to Malaysia

2 comments:

shark_boyz92 said...

awak2. jordan tu kelab seni dan rekreasi kew? keh3

Anuar said...

Kah kah. takde lah rekreasi sangat der. runcit runcit je.